default logo

Online Autoverzekering

Het sluiten van een online autoverzekering is eigenlijk een fluitje van een cent. Er zijn al veel Nederlanders voor gegaan en hebben gekozen voor de  internet autoverzekering. Het enige wat u nodig heeft is het kenteken, en u moet een keuze maken voor welke dekking u wilt gaan kiezen. Op dat moment is het een kwestie van een aantal minuten voor u gebruik kunt maken van uw verzekering die online aan te vragen is. Wij werken samen met een groot aantal gerenommeerde verzekeraars, met vrijwel elke grote verzekeraar van Nederland doen wij zaken. Wij kiezen ervoor om altijd de goedkoopste verzekering aan te bieden. Wij trachten onze kosten zeer laag te houden.

Op het moment dat u overtuigd bent van het juiste aanbod, zullen wij uw online autoverzekering naar u opsturen. U kunt bij ons een keuze maken tussen de traditionele papieren polis, of gaat u voor de online polis. Het is bij allebei mogelijk.  Als u kiest voor de digitaal variant dan kunt u zelf wijzigingen doorvoeren op uw digitale polis. De online polis is tegenwoordig van alle gemakken voorzien. Heeft u moeite om de juiste keuze te kunnen maken. Twijfelt u over welke dekking u moet afsluiten. Twijfel dan geen moment en neem contact op met onze medewerkers. Deze zullen ten allertijd te woord te staan en vertellen waar u uzelf allemaal voor kunt verzekeren. Uiteraard maakt u zelf de keuze wat u wel wilt en wat niet. Een verzekering is bij ons binnen enkele minuten af te sluiten.

Wie wil het nou niet een mooie, gloednieuwe auto voor de deur hebben staan. Voor sommige word dit werkelijkheid en voor sommige blijft dit helaas een droom. Elke autobezitter wil uiteraard geen risico lopen. Door het sluiten van een online autoverzekering kunnen de risico’s beperkt worden. Kiest u voor een volledige dekking of gaat u enkelt voor de een dekking die alleen een WA dekking aanbiedt. Het maakt niet uit. De ene kan meer risico lopen dan de andere. U dient voor u zelf te bepalen welke risico u wel en niet neemt.  Het sluiten van de personenautoverzekering kan u daar zeker bij helpen. De motorrijtuigenverzekering geeft aan in zijn modules voor welke premies u kunt verzekeren. Vervolgens  kunt u zelf bepalen of u dat wel of niet doet. Er bestaan drie mogelijkheden voor een autoverzekering. Zo kunt u een keuze maken tussen de WA , Wa + beperkte casco of de all risk autoverzekering. Dit zijn de drie keuze waarop u moet beslissen voor de online autoverzekering.

De online autoverzekering kunt u het beste via onze kantoor afsluiten. Wij zorgen er als enige voor dat wij u de beste online autoverzekering aanbieden. Zo kunt u via onze software niet alleen een keuze maken op basis van de premie. Het is ook mogelijk om een keuze te maken op basis van de polisvoorwaarden. Dit houdt dat een keuze kunt maken voor bijvoorbeeld 3 jaar nieuwwaarde garantie of voor een ander termijn. Via de digitale autoverzekering kiest u een aantal autoverzekeraars uit. Vervolgens laten wij zien welke voorwaarden er gelden voor deze verzekeraars. In geval van schade moet u er rekening mee houden dat u het voertuig altijd het beste kunt brengen naar aangesloten schadeherstelbedrijven. Deze zorgen ervoor dat de schade netjes met u word afgewikkeld.

zoek-roodDirect vergelijken

Wilt u gegarandeerd direct geld besparen op de huidige of nieuwe autoverzekering ? Wij vergelijken bijna alle autoverzekeringen op de markt. In één simpele stap kunt u dan direct uw voordeel berekenen.

 

direct-vergelijken-rood

 

 

 

muis-roodOnline afsluiten

Na het doorlopen van de stappen in de berekeningsmodule kunt u direct online uw nieuwe autoverzekering afsluiten. In de meeste gevallen heeft u, tevens in het weekend, direct dekking.

 

overzicht-verzekeraars